woensdag 7 januari 2015

Te Gast: Deb van Beautygoddess.nl

Via Petra, van Sprinklesonacupcake, kreeg ik de fakkel aangereikt en daarmee tegelijkertijd ook de kans om als eerste Nederlandse blogster eens te gast te zijn bij Miss Fabuleus.
Met wat vertraging in verband met de afgelopen feestdagen en Kerstvakantie ben ik hier dan eindelijk! Hopelijk hebben jullie net als ik allemaal geweldige dagen achter de rug.
Mijn naam is Deb, tenminste dat is mijn nickname, je zult zonder al teveel fantasie mijn volledige naam kunnen raden. Mijn achternaam is een stuk lastiger kan ik je vertellen, die moet ik namelijk altijd spellen. 


Ik ben ongeveer vijf jaar geleden begonnen met bloggen op mijn blog Beautygoddess.nl Ik was al een tijdje online actief op beautygebied en keek veel rond bij Amerikaanse Beauty Guru's op YouTube en ontdekte toen ook vrij snel de Nederlandse bloggerscene.

Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en een eigen blog te starten om zo mijn kijk op beauty te delen en om met gelijkgestemden in aanraking te komen. En dat is aardig gelukt, al zeg ik het zelf. Ik heb de afgelopen tijd heel veel leuke en lieve mensen leren kennen in verschillende leeftijdscategorieĆ«n uit voornamelijk Nederland en BelgiĆ«, sommigen heb ik ook al in real life ontmoet. Ik heb als het ware een heel netwerk van virtuele vriendinnen opgebouwd waarmee ik dezelfde passie deel. De contacten die ik heb opgedaan en de reacties die ik krijg op mijn blog geven mij enorm veel energie. Het is zeker de motor achter Beautygoddess.nl!


Op mijn blog, die tijdens de Kerstdagen een complete metamorfose onderging, schrijf ik over beauty:
reviews van uiteenlopende producten en merken (van budget tot high-end), nailart, looks en lifestyle gerelateerde onderwerpen. In snapshots of my life neem ik je mee achter de schermen om op deze manier een extra personal touch te geven aan mijn blog.

Het is de bedoeling dat je als gast van Miss Fabuleus de fakkel doorgeeft en dat doe ik bij deze aan Dhini om daarmee de fakkel nog even in Nederland te houden. Dhini ken ik al jaren en heb ik ook een aantal keer ontmoet. We delen een passie voor beauty, maar ook voor fotografie en hebben allebei een kindje van ongeveer dezelfde leeftijd en al deze zaken bij elkaar scheppen een hechte band!

2 opmerkingen:

  1. Super leuk dat ik de eer had om de eerste Nederlandse gast te zijn bij Miss Fabuleus! Dat deze rubriek nog heel lang mag bestaan en de fakkel dit jaar veel doorgegeven zal worden!!

    BeantwoordenVerwijderen