woensdag 12 november 2014

Te Gast: Petra van Sprinkles on a Cupcake

Vorige maand gaf Josefien van Josie's Little Things de fakkel aan mij door om Te Gast te zijn bij Miss Fabuleus. Altijd leuk natuurlijk, dus hier ben ik vandaag!Mijn naam is Petra, en ik blog al bijna vijf jaar op Sprinkles on a Cupcake, waar ik het vooral heb over beauty, fashion, cupcakes natuurlijk, maar ook andere lekkernijen, en de laatste tijd merk dat ik het ook vaak over een persoonlijke boeg gooi. Het is mijn eigen ding, mijn tweede kindje (want ik heb al een zoontje), waar ik helemaal mijn ei in kwijt kan, en ik er dingen deel die ik zelf leuk en mooi vind.

Ik vind het leuk om mensen te inspireren, te laten kennismaken met nieuwe dingen, of hen een duwtje te geven om nieuwe dingen uit te gaan proberen. En ook voor mezelf, door het bloggen heb ik zelf al veel meer geleerd, door te gaan experimenten, of door andere blogs te lezen, ik heb zelf al heel wat nieuwe mensen leren kennen die ondertussen echte vriendinnen geworden zijn, en ook het contact met mijn lezers vind ik geweldig! Ik kan het soms nog altijd niet geloven dat mensen echt interesse hebben in wat ik te vertellen heb.


Ik volg heel wat leuke blogs, vooral beautyblogs, maar ik heb er mijn favoriete Nederlandse blog uitgehaald om de fakkel door te geven hier op Miss Fabuleus, namelijk aan Deb van Beautygoddess, ze is geweldig met nagellak en nailart, maakt de mooiste foto's en make-uplooks, en ik heb al heel wat van haar opgestoken. Ze is ook een echte vriendin geworden van me door het bloggen, ook al hebben we elkaar nog maar éénmaal ontmoet!

4 opmerkingen:

 1. Wat een superleuk artikeltje! Ik volg Petra's blog al een tijdje, ze heeft echt een heel erg leuke blog! Laatst heeft ze een blog gepost over het feestje van haar zoontje. Wat zag dat er supertof uit! Vooral die M&M's taart, oh my!

  Liefs,
  Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt dat ik hier te gast mocht zijn :) groetjes, Petra x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuk artikel is het geworden (hier een verlate reactie van mijn kant ;-) excusez-moi!)
  Petra is een schat van een meid en zo authentiek op haar blog en helemaal haarzelf. Ik ken haar in real life en zij is ook echt een van de liefste personen die ik ken. Woonde ze maar dichterbij dan zou ik haar zeker vaker zien.

  @Petra; wat een ontzettende lieve woorden, meid! Ik werd er even stil van.. Ik neem heel graag de fakkel over van jou. Bedankt voor de eer!

  BeantwoordenVerwijderen