donderdag 18 april 2013

Op Trot: Help je me op weg?

Foto is van www.fffound.com


Ik trek er binnenkort samen met Mister Fabuleus weer eens op uit. We gaan richting Spanje om zowel Barcelona als Valencia onveilig te maken. Sangria drinken en tapas eten zullen er zeker bij zijn, maar hebben jullie nog leuke tips? Welk museum mogen we zeker niet missen? Waar kunnen we samen met de Spanjaarden de lekkerste streekgerechten proeven? Of zijn er leuke marktjes waar ik voor geen geld de mooiste stoffen kan kopen? Ik wil het allemaal weten! En voor de leukste tip, breng ik een souveniertje mee! 


6 opmerkingen:

  1. stadion van fc barcelona bezichtigen
    het is zeker de moeite ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er is een geweldig museum in Valencia, daar hebben we echt uren doorgebracht. Superleuk. Ik meen dat het het wetenschapsmuseum is, het is met al die aparte vormen. Aanrader!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Lijkt me nog wel leuk! Daar ga ik meer info over proberen te vinden.

      Verwijderen
  3. Hola uit Barcelona!
    Tapasboot (luz de gaz) in Port Vell, één van de straatjes in de wijk Barceloneta in, er zitten allerlei zeer leuke en betaalbare tapas en visrestaurantjes waar je nog vers van de visafslag gerechten krijgt voorgeschoteld. Ook kun je naar de Xampagneria, net achter het welbekende restaurant Set Portes (ook goed overigens).. Veel plezier in Barcelona! ah; en vergeet niet een cocktail te halen bij Boades, in een zijstraat van de Ramblas.. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Tapas en cocktails! Die moeten we uitproberen! Bedankt voor de tips!

      Verwijderen