zaterdag 29 augustus 2015

Over kleine webshops en goede service en dat dat eens gezegd mag worden

Het internet staat vol van klachten en slechte ervaringen met bedrijven, klantendiensten of websites. Maar af en toe zijn er ook super positieve ervaringen. Dus onder het motto 'als het goed is zeggen we het ook!' ga ik dat hier meteen eens vertellen.Misschien kennen jullie So Baggy? Het is een jonge webshop vol met leuke handtassen en andere accessoires. Eind vorig jaar kocht ik er een geweldig mooie schoudertas van Burkely

En blij dat ik was met mijn tas. Ik sleurde ze elke dag mee naar mijn werk. Ideaal om zowel een boek, een iPad en al mijn andere spullen in mee te nemen. 

Maar plots ontdekte ik enkele weken geleden een scheur in de naad. Grote teleurstelling ten huize Fabuleus. 
Ik mailde Kelly van So Baggy en zij schoot meteen in actie. 

Binnen een paar uur liet ze me al weten dat ik mijn tas mocht opsturen naar de Brukely-fabriek in Nederland. Aangezien mijn tas nog geen jaar oud was, zouden ze me een spiksplinternieuwe tas sturen. Zelfs voor de verzendingskosten werd gezorgd. Van een service gesproken! 

Ik pakte mijn tas in en stuurde ze op. Nog geen week later stond er hier een pakket aan de deur met een nieuwe tas. Daar word ik nu eens blij van en dat moest ik eventjes met jullie delen. 

De kleinere webshops hebben misschien niet zo'n scherpe prijzen en bezorgen je pakketje misschien niet meteen gratis, maar de service is er meestal wel veel beter dan bij de grotere broertjes. So Baggy is er in ieder geval een heel mooi voorbeeld van! Vertel het vooral verder. 


4 opmerkingen:

  1. Als het goed is, mag het ook gezegd worden! Het internet staat al zo vol met negatieve commentaren. Goed gezegd, Saartje! En geniet van je nieuwe tas.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat mag inderdaad ook eens gezegd worden. Goeie service!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Amai, inderdaad goeie service! Uiteraard moet je het delen als je tevreden bent over iets. Zo weten wij ook alweer welke kleine webshop we op ons lijstje moeten zetten :)

    BeantwoordenVerwijderen