Miss Fabuleus gaat over al die dingen die het leven zoveel leuker maken. Laat je inspireren door de vele tips om meer tijd te winnen, de leuke ideeën om je vrije tijd aan te spenderen en de fijne alledaagse verhalen. Ik ben er zeker van dat je het hier fijn gaat vinden!

Dé 10 dingen die je van Miss Fabuleus moet weten:

* Vreselijk nieuwsgierig
* Weg van de wereld
* Koppig (volgens anderen)
* Al even 30 geworden
* Slordig
* Liever lui dan moe
* Zot van lekker eten
* Pas van de partij als er alcohol is
* De leukste thuis
 * Meer voor zout dan voor zoet

In het echte leven luistert Miss Fabuleus naar de naam Saartje en woont ze samen met Mister Fabuleus in haar droomhuis in een Vlaams-Brabants boerengat. Ze werkt al zo'n 8 jaar voor VRT. Eerst als redacteur voor onder andere Vlaanderen Vakantieland. Nu is ze al zo'n twee jaar het aanspreekpunt voor alle boeken die gelinkt zijn aan VRT- programma's of netten.

In haar vrije tijd is ze vooral zot van lezen, bloggen en reizen. Je mag haar trouwens ook altijd bellen voor lekker eten en cocktails!

Miss Fabuleus schrijft ook voor Mie Magazine. Dat is een site vol met leuke berichten voor praktische madammen met een nostalgische ziel.

Zin in nog meer Miss Fabuleus? Kijk dan snel op facebook, twitter, pintrest en instagram

Heb je een vraag, een zot idee of gewoon goesting om samen te werken? Stuur dan gewoon even een mailtje naar missfabuleus@gmail.com

1 opmerking:

  1. Mister Fabuleus21 juli 2012 om 12:19

    De leukste thuis?! Dan toch als Mister Fabuleus niet thuis is! Tsss ... :-)

    BeantwoordenVerwijderen