maandag 1 december 2014

Hoe zat het in november

Zonnige weekends, massa's blaadjes en weer veel boeken op de boekenbeurs. November was weer top. Maar november was ook... 

Opgemerkt in het nieuws
Zaterdagavond stonden we op het punt om naar een feestje te vertrekken. Ik checkte nog even mijn facebook toen er het bericht verscheen dat Luk De Vos plots was overleden. Luid meezingen met Mia zal nooit meer hetzelfde zijn... 

Gelachen met 
dit geweldige filmpje dat op facebook voorbij kwam. Ik kan er echt 100 keer naar kijken en ik moet er telkens weer mee lachen. 






Geleerd dat 
je best kan oppassen als je hout hakt. Ik was net een beetje te enthousiast en fileerde een stukje van mijn wijsvinger. Gelukkig zonder erg, maar sindsdien ben ik toch wat voorzichtiger. 

Dromen van 
een trein waarmee ik wat vlotter op mijn werk geraak. Een klein relaas uit 1 week met de trein naar het werk: een staking dus er reden amper treinen, een mini trein dus we zaten allemaal op een hoop, een wissel stuk dus er reden geen treinen. En dat was dan nog een week waarin ik één dag kon thuiswerken en één dag verlof had. Ik heb dan ook geweldig genoten van deze blogpost: Vakbonden NMBS kondigen werkdagen aan.



Geweest naar  
Ieper. Op teambuilding dan nog wel. En dat is daar best wel tof zo in Vlaamse velden. Ieper is trouwens een heel fijne stad en super gezellig. We gingen fietsen langs oorlogsrestanten, een bezoek brengen aan het In Flanders Fields museum en om 20u naar de Last Post. Nog op zoek naar een leuke uitstap in eigen land? Denk eens aan de Westhoek.

Kijkt uit naar 
de kerstvakantie! Het is exact nog drie weken te gaan en ik heb er mega veel zin in. Jullie kerstvakantie-ideeën zijn trouwens altijd welkom. We zoeken nog een paar leuke dingen. 



Gehoord dat 
ze bij Ronduo in Leuven de beste gevulde kalkoen hebben van de streek. En is Kermis niet het feest om dat eens te testen? Ik ben nog op zoek naar een hele hoop bijgerechten. Alle hulp is dus welkom. 

Lekker gegeten  
Hungaria in Leuven. Of een beetje New York look & style aan de Dijle. Het eten is er van lekker Belgisch tot wat chiquer. Kies voor een stukje vlees uit de Josper-over. Het vlees heeft een heerlijke bbq-smaak. Mmmm... zelfs in november. 


Foto van Lutgart Verraes
Trots op  
mijn sjaal die ik aan het breien ben. Ik hoop dat hij klaar geraakt tegen de eerste echte kou. 

Blij met
Niet blij, maar echt super blij met mijn nieuwe werktas. Ik kocht hem bij SoBaggy. Super service (I like extra cadeau'tjes), maar mijn tas op zich ik ook kei handig. Er is genoeg plaats voor een boek, een ipad, een agenda,... alles wat ik nodig hebt past er perfect in. 



De woorden voor december zijn: film gezien - opgemerkt - geïnteresseerd in - leukste muziek - aan het lezen - blij met - gelachen met - ontspannen door - frustratie - tofste outfit 


2 opmerkingen: