woensdag 17 september 2014

DIY: De klantenkaarthanger van Mie Magazine


Goede ideeën liggen vaak voor het rapen en vandaag vond ik er één bij Mie Magazine. 

Wie Mie Magazine nog niet kent, moet eens heel dringend een kijkje gaan nemen. Je vindt er super veel toffe tips voor je huis, maar ook lekkere recepten en ideeën voor leuke uitstapjes. Ga en ontdek, maar lees eerst dit blogbericht even af. (Merci!) 

Ik botste op deze handige klantenkaarthanger. Het idee is zo simpel dat ik me afvraag waarom ik het niet zelf bedacht heb. 

Ik ben dus direct aan de slag gegaan om ook mijn klantenkaarthanger (wie een betere naam weet, krijgt een prijs) te maken. Moeilijk is dat natuurlijk niet. Dus schud ook even je portefeuille uit, verzamel je klantenkaarten en hang ze aan een ringetjes. 

Zo zal het rap gedaan zijn met de lange rijen aan de kassa door van die mensen die niet weten waar ze hun klantenkaart gelaten hebben. Vertel het dus zo veel en zo luid als je kan verder! De ongeduldigen zijn je dankbaar. 

Is trouwens je hele handtas een mest? Lees dan eens deze tips. Zo wordt iedereen kei jaloers op je ordelijke tas. Ik moet trouwens ook zelf even aan de slag, want die van mij is een rommeltje. 

Wie heeft er nog zo'n ultieme tip om je handtas, portefeuille of aanverwanten op orde te houden? Deel het alstublieft, de sloddervossen kunnen het gebruiken.


2 opmerkingen:

  1. Lijkt me superhandig. Zal het ook eens maken want sta ook altijd te zoeken achter mijn klantenkaarten aan de kassa.

    Steentje
    www.driecreatievebijtjes.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo handig! Wegens te veel klantenkaarten laat ik meestal alle kaarten thuis en neem ik alleen deze mee die ik denk nodig te hebben (kaarten van vb. Colruyt, Bioplanet, ... zitten wel altijd in mijn portefeuille). Natuurlijk kom je dan altijd onverwacht ergens waar je de juiste kaart niet van bij hebt... Deze DIY ga ik zelf ook doen! Thanks voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen