maandag 31 maart 2014

Miss Fabuleus surft wat rond...

... en ontdekt op het internet leuke spullen die je leven helpen te organiseren, je tijd doen winnen of geld doen besparen. Vanaf nu krijg je elke laatste maandag van de maand webwinkel-inspiratie. Hoe cool is dat?!

Ik ben geweldige fan van dit mini memobordje van Mamzel. Je kan het echt overal gebruiken. In de keuken om je boodschappenlijstje op te noteren. Op je bureau om je to do's voor vandaag op te lijsten,... Er zijn tal van plekken waar zo'n memobordje van pas zou komen!


Je koopt het hier voor 12,5 euro.


Je kan niet genoeg miniblikjes in huis hebben. Ze zijn echt ideaal om kleine spulletjes die anders rondslingeren, in op te bergen. Denk maar aan speldjes of haarrekkertjes, maar ook ideaal om visitekaartjes in te bewaren. Ik ben fan van deze leuke miniblikjes van Studio Stationary.


Je koopt ze hier voor 1,95 euro per stuk.


Deze Food Markers vind je bij Papiermier. Super handige stickers om de versheid van je koelkast- en diepvriesproducten in het oog te houden. Iets om in huis te halen.


Je koopt een set van 90 stickers hier voor 7 euro.


Ook al meer dan genoeg tijd verloren met het maken van boodschappenlijstje? Dan is deze 101 boodschappen-blok van Gezinnig echt iets voor jou. Ik ga er alvast eentje bestellen, want het lijkt me super handig om gewoon maar te moeten aanvinken wat je nodig hebt.


Je kan hier een blok kopen voor 9,5 euro.

Heb je zelf ook nog leuke spullen gezien? Laat het dan zeker even weten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten