woensdag 23 april 2014

Boek: Zelf ingemaakt

Iedereen is aan het moestuinen geslagen. Groenten en fruit uit je eigen tuin zijn weer helemaal hot. Maar het grootste probleem van al die tuiniers is vaak dat al die lekkere dingen allemaal samen geoogst moeten worden.

Gelukkig zijn er nog wat leuke trucjes uit grootmoedertijd die ervoor zorgen dat je nog enkele maanden kan nagenieten van al die lekkere dingen uit de tuin.

En al die geweldige trucjes zijn nu verzameld in het boek Zelf Ingemaakt van uitgeverij Snor. Je leert er op een leuke manier de lekkerste ingemaakte dingen serveren. Natuurlijk ontdek je hoe je confituur moet maken, maar ook chutney's en limoencello kan je vanaf nu signeren met Home Made.

Of je nu een moestuinfreak bent of niet, aan dit boek ga je echt massa's plezier beleven. Maak een hele zomer lang super lekkere dingen voor jezelf, je gezin of doe ze gewoon cadeau. Leuk potje, mooi etiquette en je doet er iedereen plezier mee.

Uitgeverij Snor bracht de afgelopen jaren ook Zelf Geoogst en Zelf Geboerd uit.

Helemaal leuk wordt het omdat ik ook 1 exemplaar mag weggeven. Wat moet je daar voor doen?
  • Eerst en vooral like je de FB-pagina van Miss Fabuleus. Zo blijf je ook meteen op de hoogte van alle nieuwe berichten. 
  • Tag jezelf in de cover of deel de cover met al je vrienden.  
Voor je het weet ligt dit leuke boek bij jou op de keukentafel!
Je kan meedoen tot woensdag 30 april (20:00). 

Heb je zelf nog leuke tips om groeten en fruit in te maken? Laat hier dan zeker een reactie achter. Geen opmerkingen:

Een reactie posten