zaterdag 2 juni 2012

Op Trot: Lunchen in Antwerpen

6 vrouwen op uitstap! Dat kan maar 1 ding betekenen: shoppen! Wij dus naar Antwerpen, want toch nog steeds één van de hipste steden van ons land en beperkte omstreken. Ik ga jullie hier niet lastig vallen met uitgebreide verhalen over winkels die we bezochten en kleedjes die we pasten. Wat ik wel met jullie wil delen is ons lunchadresje.

De Lunchbox. Dit 'healthy food cafe' is niet echt een bar en ook geen restaurant of brasserie. Het is eigenlijk vooral een super gezellige plek om je boterhammetjes op te eten, maar wat ze serveren is zo lekker dat je je brooddoos beter kan thuis laten.

Ze hebben hier de wildste combinaties van fruitsapjes, maar ook de home made ice-tea moet je eens proberen. Op het menu hebben vooral wraps en hamburgers de bovenhand.

Verwacht je hier niet aan de typische Mac Donalds stuff, maar wel een gezond bruin broodje, een gegrild stukje kip (of hamburger van lam of rund) en toppings naar keuze. De zelfgemaakte frietjes maken het helemaal af. Je krijgt hier nog eens een reden om je vingers af te lekken.

Ze hebben hier ook ontbijt en brunch dus ik moet geen reden meer zoeken om nog eens terug te gaan naar de Lunchbox


L u n c h b o x
HEALTHY FOOD CAFE
Nieuwstad 8 - 10
2000 Antwerpen
tel +32(0)3 231 04 79
info@lunchbox.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten